Svar på spørsmål del I

Når begynte du å synge?
Det var ikke et spesielt tidspunkt jeg startet å kun drive med sang, men jeg startet på barneteater da jeg var 6 år. Der fortsatte jeg til jeg ble 19. Jeg har vært med på mange musicals, og hatt en del sentrale roller – både med og uten sang. Teater er noe jeg savner hver eneste dag, men det ble vanskelig å fortsette med hobbyen da jeg flyttet til Oslo. Noe av det siste jeg var med på, var musicalen Grease. Der spilte jeg rollen som Rizzo.

Det er jeg som har sort parykk :O

Har du kontakt med noen fra Tromsø Idrettslag?
Jeg har kontakt med Stine, forloveden til Kevin Larsen. Hun er en helt fantastisk jente, som jeg gleder meg masse til å se igjen i bryllupet om 2 uker 😀

Dersom Lasse hadde fått en kontrakt med Tromsø IL, hadde du flyttet sammen med ham?
Hahah, hva er det med dere og Tromsø?! Selvfølgelig hadde jeg flyttet med Lars-Kristian. Vi skal jo gifte oss. Det hadde ikke en gang vært et spørsmål. Det som ville vært et spørsmål, var om han ikke kunne se seg om etter andre tilbud, før han eventuelt signerte med Tromsø.

Hvordan er ditt forhold til Ålesund, og hva synes du om byen?
Ålesund er en fantastisk vakker by, jeg skulle bare ønske at det ikke var så langt unna. Håper det blir lettere for oss å besøke familien der når Lars-Kristian er ferdig med fotballen.

Når var første gang du og Lasse sa dere elsket hverandre?
Første gang vi sa vi elsket hverandre, hadde vi vært sammen i 8 måneder 😀

Har du alltid vært så slank, eller begynte du å trene mye når du var ungdom?
Da jeg var liten, var jeg tynn som en strek. Jeg strakk med en del da jeg begynte på ungdomsskolen, og da blir man automatisk mye tynnere. Jeg har aldri vært en jente som holder på med sport. Jeg har vært mer på teater, piano og ballett-biten. Gym var vel heller aldri favorittfaget mitt. Husker jeg og Elise prøvde å snike oss unna så ofte som mulig 😀 Men jeg skjønte jo etter hvert at helse var en viktig ting å invistere i, derfor startet jeg å trene på SATS da jeg var 16 år, og gammel nok. Siden det har jeg trent regelmessig. Jeg vet jo ikke hvordan jeg ville sett ut i dag helt uten trening, men jeg tipper nok at jeg hadde vært litt dvaskere i fisken.

Har du noen spesielle sider du føler med på de siste mote kolleksjonene og trendene?
Jeg titter en del på style.com, ellers går det i Costume – som jeg elsker over alt i verden, Elle & Vogue.

Hva skal du gjøre i sommerferien?
Lars-Kristian har ikke en lang sommerferie å skryte av, så jeg tar en uke fri, og da skal jeg blant annet gifte meg 😀 Vi drar til Sverige allerde onsdag 16.juni, for å komme på plass, og slå oss til ro, før det braker løs fredag 18. Herregud. Jeg gleder meg!

Hvilken størrelse bruker du i bukser?
Det kommer helt an på hvilket jeansmerke det er snakk om, men det varierer vel mellom 24 & 25.

Har du strekkmerker?
Jeg har ingen strekkmerker. I hvert fall ikke som jeg selv har lagt merke til.

Kan du legge ut et bilde hvor vi får se deg i bikini både forfra & bakfra?

Hvor mye bruker dere på bryllupet?
Jeg synes dette er et privat spørsmål. Hvor mye man ønsker å bruke på en slik begivenhet, er veldig individuelt, og avhenger av både ønsker og økonomi.

Hvor lenge har du og forloveren din vært venner?
Jeg og Elise ble bestevenninner i 1.klasse på Hannestad barneskole. Siden den gang hang vi sammen som erteris 😀

Kjente du Lasse lenge før dere vart sammen?
Nei, det skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke gjorde. Vi møttes i april 2007, og ble offisielt sammen 1.juni 2007. Det var noe med oss som føltes veldig riktig, og vi «klikket» så utrolig bra fra første stund, derfor gikk ting ganske fort.

Hadde dere pratet om bryllup noen gang før han fridde?
Nei,vi hadde ikke pratet noe om bryllup. Frieriet kom veldig overraskende på meg. Jeg ante ikke at han hadde så sterke følelser for meg, at han ville dele resten av livet sitt med meg. En helt fantastisk tanke 😀

Bruker du noen produkter når du tar sol? Du har så nydelig hudfarge!
Takk 😀 Jeg bruker solkrem ute i solen, men i solarium bruker jeg ingenting. Jeg er en liten heldiggris, og har fantastiske foreldre som har dratt med seg både meg og storesøster verden over fra jeg kunne krabbe. Jeg tror dette er mye av grunnen til at jeg har så sterk hud i dag, som blir veldig fort brun.

Vil du bli modell?
Jeg jobbet litt som modell fra jeg var 16 til jeg ble 19, hvor jeg for det meste gikk på catwalken. Dette er ikke noe jeg har et sterkt ønske om å drive med i dag, men jeg synes det var en kjempefin erfaring. Grunnen tl at jeg sluttet, var fordi jeg flyttet til Oslo, og ikke orket å bytte modellbyrå. Interessen var vel ikke stor nok.

Hva er ditt tips til jenter med lav selvtillit?
Elsk deg selv, og ikke tenk at du vil være som alle andre. Vær fornøyd med den du er, slik du er skapt. Tenk at du er unik, og at ingen andre er som deg. Si én fin ting om deg selv foran speilet, hver dag før du legger deg. Jeg skrev litt om dette for noen måneder siden. Klikk her for å lese 😀

Hva gjør du for å ta vare på huden din?

  • Jeg smører hele kroppen med fuktighetskrem hver eneste dag, både morgen og kveld.
  • Jeg bruker peeling en gang i uken.
  • Jeg bruker aldri sminke i solen, og sover heller aldri med sminke. Det er fyfy, og forferdelig usunt.
  • Jeg renser ansiktet hver kveld før jeg legger meg, og bruker både ansiktskrem og øyekrem.
  • Liker Biotherm sine produkter veldig godt.


Har du lyst på barn?

Hva jeg tenker om det å få barn, kan du lese her.

Bloggen din blir jo kalt for en bryllupsblogg, men du skal vel ikke slutte og blogge etter bryllupet?
Herregud! Jeg kan ikke tro at noen kaller dette en bryllupsblogg. Dette er en personlig blogg, en hverdagsblogg, en mote&skjønnhetsblogg, en treningsblogg, en matoppskriftblogg – ja, en altmuligblogg. Grunnen til at jeg skriver mye om bryllup, er jo selvsagt fordi jeg skal gifte meg. Da blir det en naturlig del av hverdagen min. Jeg kommer til å blogge som før, selv etter bryllupet. Les mer om dette her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *