RadioIntervju

Har allerede vært en lynrask tur på SATS, og nå drar jeg avgårde til P3 og radiointervju med Lene, Ine og Maria 😀
Det er ikke live, så forhåpentligvis får jeg vite tidspunkt senere.

—————————————

Ellers rakk jeg å få 300 spørsmål på en time i går. Den er litt drøy, så jeg må nok dele opp svarene mine i flere innlegg. Skal starte å lese gjennom allerede i kveld.

Takk og lov for at det er en del av dere som spør om det samme! Hvis ikke kunne jeg nok sittet her til jeg grodde fast i kontorstolen. Ja, for det er faktisk mulig! Husker jeg leste om en dame på et sykehjem for et par år siden. Hun nektet å bli pleiet, og grodde til slutt fast i madrassen. Skummelt.

Senere i dag, får dere oppskriften på denne salaten 😀

Ps. Mange river seg i håret fordi de ikke får opp kommentarene til spørsmålsrunden, men det er altså meningen. Jeg har stengt kommentarfeltet, slik at ingen skal bli fristet til å stille flere spørsmål.

Nå må jeg løpe 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *