3. juni 2010

Selv om det ikke føltes sånn, etter å ha travet opp og ned hovedstadens mange gater på jakt etter vitrineskap og diverse dill, hadde jeg faktisk treningsfri i går. Derfor føltes det skjønt å starte på igjen i dag, selv om det var usedvanlig tungt. Det er noe merkelig med meg og syklusen min når det gjelder trening.
Vi klarer rett og slett ikke å samarbeide.
Jeg har løpt på mølla i syv sekunder, men det ser ut som jeg har bodd der i fem år. Svettere menneske har du aldri sett. Jeg lover deg. Kors på halsen. Og sånn er det hver tredje uke. Slitsomt. Men jeg lever med det.

Har akkurat kommet hjem fra tur med de vakre guttene mine, så nå venter arbeid. Har planer om å slenge meg på verandaen i min nyeste bikini, vente på solen og jobbe med Femelle, samtidig som jeg smugleser litt i et nytt, svensk brudeblad jeg fant forrige uke.

HerregårdBröllop 😀 Også står det om Hällsnäs 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *