It feels like summer

Jeg er så lykkelig når solen skinner! Akkurat nå nyter vi solen på nye verandamøbler.Til og med et glass vin har funnet veien til bordet foran meg. Ingenting smaker bedre i solen 😀

Hugo står på bordet, og speider utover 😀 / Sola i trynet 😀

Fikk resten av bikiniene mine fra Victoria's Secret i dag 😀 Snakker om perfekt timing! Tror jeg skal spare en av dem til bryllupsreisen i november. Hvis jeg klarer. .

Tror jeg betalte cirka 700,- da jeg hentet dem på posten, i tilfelle noen lurer.

Nå skal vi straks innvie den søte, nye grillen vår. Oppskrift på fantastisk grillsalat kommer i morgen. Det vil si, jeg håper den er fantastisk. Skal prøve noe nytt etterpå 😀
—————————
Nå er forresten den nye headeren på plass. Vinneren av konkurransen ble paret bak denne bloggen: Dagens Outfit .

Grunnen til at jeg valgte deres forslag, var rett og slett fordi det var litt mer enn en header. Den skilte seg ut ved at kategoriene «om meg» «ofte stilte spørsmål» etc. var bygd inn i headeren. I tillegg er det to headere, slik at det veksler mellom to forskjellige når du refresher siden. Litt nytt og fesht 😀 Jeg ser forresten at det ser ut som at Fotballfrue er orddelt, men jeg tror det skal være FotballFrue – sånn for å legge litt trykk på det. Jeg skal uansett be dem fikse dette 😀 

Tusen takk til alle som sendte meg forslag, det var utrolig vanskelig å velge, siden det er så mange av dere som er så flinke! Jeg elsket alle forslagene jeg fikk inn, og brukte forferdelig lang tid på å bestemme meg. Jeg har tatt vare på alle sammen, og kommer garantert til å bytte til en annen etter hvert. Da sier jeg ifra 😀

Igjen, tusen takk for alle bidrag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *