Caroline Tester BryllupsSminke!

Slik får du kysseklare lepper på fem minutter 😀

Jeg har egentlig kommet til veis ende med denne bryllupssminketesten, men det gjenstår likevel noen «extras» som jeg vil dele med dere.

Denne leppeskrubben er en av dem. Litt luksus for leppene før den store dagen, er et must. I hvert fall for meg. Jeg har testet et sett fra Smashbox som består av Lip Exfoliant og Lip Treatment.

Lip Exfoliant er en sukkerbasert leppeskrubb som både dufter og smaker av peppermynte. Inneholder shea butter, jojoba og antioxidanter som pleier og mykgjør leppene dine. Skal også fungerer utrolig bra på tørre og sprukne lepper.

Gni blandingen på leppene dine til ønsket mykhet er oppnådd. Tørk deretter av skrubben med en serviett eller et lunket håndkle. Du skal ikke gni av all oljen, eller skylle med vann, siden oljen vil jobbe videre med å mykgjøre leppene. Du kan også la skubben sitte på i 5 – 10 minutter, for å få ekstra myke lepper.

Denne skal jeg garantert sove med natten før 😀

Lip Treatment påføres etter leppeskrubben. Denne inneholder vitamin A, E & C, shea butter & avocado olje, og beskytter leppene dine for solen, da den inneholder solfaktor 15. Lukter svakt av  honning og roser 😀

Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *