HarryHandel

Yes. I dag er det harryhandel, før det bærer hjem til hovedstaden. Må jo utnytte muligheten til å hamstre billig kyllingfilet, når vi først er så nære söta bror. 

Har rastet hjemme hos mamma og pappa i natt. Deilig med et avbrekk i all bilkjøringen. Nå skal vi innom farmor en tur, for å øve på brudevalsen. Haha 😀 Det kan bli interessant.

Hadde på meg en blomstrete kjole fra Nelly i går – tror den er utsolgt nå :O Den hang jo som en sekk på meg, stor i størrelsen. Men det funket med et belte i livet.

Tok bildene rundt tolv i går kveld, så jeg ser litt trøtt ut kan du si 😀

Vi var både på Hällsnäs og i Landvetter kirke i går. Hadde blant annet prøvevielse. Det kilte i hele kroppen da jeg gikk oppover midtgangen, med presten som simulerende pappa. Herregud. This is real 😀 

Ellers står det grillfest hos The Holmens på planen i kveld – tradisjonen tro 😀 Gleder meg! 

Ps. headerkonkurransen er avgjort, men jeg tenkte å vente med og annonsere vinneren til den er på plass. Plasseringen avhenger av en annen part, som hjelper meg å få den på plass, så foreløpig er det lite jeg kan gjøre. Holder dere oppdatert 😀

Også tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde i morgen. Men siden jeg regner med at såpass mange har spørsmål, tror jeg at jeg skal gjøre noe nytt. Jeg har lyst til å la det være fritt fram i en time, for eksempel fra klokken 20-21, og deretter stenge kommentarfeltet. Så svarer jeg på alle spørsmålene som har kommet inn. Jeg er litt usikker ennå, men forteller mer i morgen tidlig 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *