Bloggen fyller år!

Herregud! Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har holdt på med denne bloggen i ett år allerede.
Fy, som tiden flyr!
I kveld skal jeg ta et glass vin for å feire 😀

Gratulerer til bloggen for vel overstått, og tusen takk til alle dere som klikker dere inn her hver dag. Det betyr så mye for meg!

Bare for å mimre litt , mitt første antrekksbilde, haha – jeg synes det var så pinlig at Lars-Kristian skulle ta bilder av meg:

Siden så mange har spurt, skjørtet er fra rare – kjøpte det på nelly for ett år siden 😀

2 kommentarer

  1. Det var litt søte bilder da 😉 Skjørtet er kjempefint! 😀

  2. Katrine

    Åååh så utrolig søt du var her Caroline! Hihi, tenk så lenge du har holdt på! Mye har forandret seg, men jeg syns det er så fint å bla tilbake på innleggene 🙂 syns du virker så mye mer «virkelig » her selv om din nåværende blogg jo er flott! Men deilig å se en litt mer sammenlignbar versjon av deg i motsettning til alle »vouge» coverne nå! 🙂 gøy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *