IKEA på 15 minutter

Jeg tuller ikke! Har aldri vært så effektv i hele mitt liv! Jeg lukket øynene for alt annet enn hva vi skulle ha, og står igjen med kakefat, flettekurver, nye terrassemøbler og verdens blideste mann.
Si ifra om en guide er ønskelig 😀

Nå er forresten søndagsantrekket til bryllupet i boks, om det passer. Skal prøve i kveld 😀 Så gjenstår bare sko til fredagsantrekket, øredobber og bridalunderwear. Det finnes jo ingenting som er drop dead lekkert! Jeg trenger hjelp :O

Angående SmartiesCookiesen i går, var det selvsagt noen som måtte spørre om jeg spiste. Selvfølgelig gjorde jeg det! Jeg trener ikke så mye som jeg gjør uten å unne meg godsaker. Det ville vært bortkastet, spør du meg. Det går en grense mellom å kose seg, og det å fråtse.

Kårer headerkonkurransevinneren på torsdag eller fredag 😀 Jeg må si tusen takk for alle bidragene, jeg har faktisk fått inn 436 stk. for å være nøyaktig. Dere er utrolig flinke, og jeg skulle ønske jeg hadde tid til å svare dere alle. Jeg er i hvert fall veldig takknemlig, for vakre headere og mange, snille, varmende ord 😀

Nå er det laksesalat, oppskrift finner du her, før jeg skal treffe Maria, Lene og Ine. Vi skal snakke sang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *