Produktanmeldelse: Nokia X6

Dette er en produktanmeldelse. Jeg har altså ikke byttet mobil, jeg har fortsatt Xperiaen 😀 Ta forbehold om at dette er ment å være en test fra «mannen i gata». Jeg er ingen ekspert, så dersom dere har spørsmål utover de tingene jeg har tatt med under her, som jeg mener er relevant, må dere nesten søke på nett, eller spørre en mobilekspert.

Har testet ut den nyeste mobilen til Nokia de siste to ukene, X6. Dette er en kapasitiv touchtelefon, det vil si at du ikke trenger å trykke på skjermen, det holder at du bare toucher den.

Det som er fint med denne mobilen, er at den er veldig enkel å forstå. Det er ikke noe spesielt du må sette deg inn i, selv om du kanskje ikke har hatt Nokia fra før av. Jeg har enda ikke åpnet intruksjonsheftet, og det er jo et pluss!

Den har gratis GPS, slik at det ikke koster deg noe dersom du går deg vill 😀

Hovedskjermen er bra organisert, i og med at det er lett tilgang til både mail, musikk, kamera og tekstmeldinger.

Kameraet på mobilen tar gode bilder. 5 mpx.

Det jeg elsker med telefonen, er musikken. Denne har lett blitt med meg på trening de siste ukene. Lyden er kjempebra, og det er null problem å dra den fra datamaskinen over til telefonen.

Mobilen har 16 GB minne, noe som kan være litt lite dersom du er skikkelig musikkfreak – men det holdt mer enn nok for meg.

Batteritiden er jeg veldig imponert over, kan faktisk gå 2-3 dager uten å måtte lade den opp 🙂

Minus ved telefonen:

Av applikasjoner har den Facebook, Youtube, MySpace, Friendster – diverse sosiale nettverk. Den har ikke noe marked hvor du kan laste ned flere, i hvert fall ikke som jeg har funnet ut av, og det synes jeg er litt dårlig.

Noe som kunne vært bedre, er skjermen. Den forsvinner nesten helt i sollys. Mobilen kunne godt vært litt tynnere, men til gjengjeld er den ganske smal. Kan reagere litt tregt til tider, dersom mange applikasjoner jobber samtidig.
——————-
Prisen ligger på ca. 3000,- uten abonnement.

Nokia X6 er altså en enkel og grei mobil, som har en del nytt å by på, og som kanskje passer for deg som ikke ønsker all verden å sette deg inn i.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *