Vin & Venner

Liten tur på Grünerløkka ble til lang tur på Aker Brygge. Det er sånt som skjer når sommeren er på vei. Vi snublet over dørstokken klokken halv fem. I dag er jeg kvalm.

Ellers er jeg skuffet over meg selv. Jeg kan jo ikke akkurat trene i dag, siden jeg ser trippelt. Det får heller bli hardkjør neste uke, og nesten hver eneste dag frem mot bryllupet. Jeg skal se på det som jobben min. No kidding.

Heldigvis skal vi slappe av, og nyte kjærligheten en natt på Losby Gods i dag. Det trenger vi. Jeg gleder meg så innmari masse 😀 Vi så jo på dette stedet til bryllupet, men det var booket ganske mange år frem i tid. Litt trist.

Her er forresten en annen liten sak jeg kjøpte i går – perfekt til den nye haremsbuksa mi 😀

Også fra H&M

Lurer litt på hvilken kjole jeg skal gå for i kveld? Hva synes du?

Den til venstre finner du på Nelly.

Neste uke kommer forresten min første mobilanmeldelse her på bloggen :O Jeg har testet ut Nokia X6 i en ukes tid nå, og skal skrive litt om mine erfaringer med den. Hittil har jeg funnet ut at den er veldig enkel å bruke, den har både mailfunksjon og ålreit kamera, og ikke minst – knallbra lyd!

Jeg har ikke byttet ut Xperiaen altså, det har jeg vel heller ikke tenkt til. Men det er alltid gøy å teste nye ting 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *