GOOOD MORGEN

Jeg er litt frynsete i kantene i dag, men ellers fin i formen. Merker at jeg gikk mye i går, føttene mine kunne trengt en ukes ferie. Men det passer litt dårlig, har så mye å styre med fremover. I morgen er det bare er en måned til bryllupet!
Æ! En utrolig, spesiell tanke 😀

Hadde en fantastisk dag i går, regnet holdt seg unna Oslo. Takk og lov. Det var mitt høyeste ønske. Fikk til og med spist årets første uteis 😀 Drakk champagne til frokost og kvelds, men jeg ble heldigivs ikke like tullete som i fjor 😀

Var hos Holmen på årets første grilling etter mye trasking rundt i byen. Det var utrolig koselig. Skravlet til langt på natt.

For første gang i historien skiftet jeg ikke antrekk på kvelden. Synes det var litt deilig. Det er jo tross alt et helt år til neste gang bunaden skal frem.

Og siden noen av dere lurte på hvordan håret mitt var bak kysa:

Var også en liten tur innom Solli plass, men jeg fikk så sydenvibber 2006, at vi dro etter tyve minutter. Møtte en del blogglesere der, og det var veldig hyggelig. Liker at dere sier hei, i stedet for å hviske bak ryggen min 😀

I dag skal jeg forresten på kontraktsignering, og det har ingenting med bloggen å gøre. Forteller dere så fort jeg kan 😀 Nå er det trening. Lett trening. Er så sliten.

EDIT: Siden så mange spør, igjen, hva slags bunad dette er, kan jeg jo fortelle, igjen, at dette er Løkendrakten / Løkenbunaden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *