Detaljer

Tenkte jeg skulle vise dere noe av bordpynten vi har bestemt oss for å ha den store dagen. Her har jeg virkelig tatt på meg kreativitethatten.

Synes pikekyss er utrolig vakkert, ikke så godt å spise, siden det smaker rent sukker. Men som dekorasjoner er det utrolig vakkert. Dessuten finnes de i tre farger, ivory / krem, hvit og rosa. Perfekt med andre ord.

Dere husker kanskje glassene vi hamstret på Åhléns for en tid tilbake? Det er de store glassene jeg skal ha pikekyssene i:

Champagneglassene skal jeg dusrosa roser i, uten stilk.

I tillegg har jeg fått tak i verdens skjønneste bordkortholdere, som vi kjøpte på Bellenza.com forrige sommer. De anbefalte oss å være tidlig ute, i og med at vi skulle ha såpass mange. Det som er så fint med disse, er at de er så dekorative. Vi trenger nesten ingen annen pynt på bordet.

Viser dere bordkort senere 😀

1 kommentar

  1. Hilde Karoline

    Hei 🙂
    Jeg skal gifte neste sommer og syns bordkrotene du hadde i bryllupet ditt er nydelige. Tok det lang tid før du fikk de? Tenker og bestille ganske straks nå. Håper på svar:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *