Klar for nasjonaldagen

Mange har spurt meg om jeg skal ha bunad i morgen, selvsagt skal jeg det! Jeg elsker bunaden min, og føler meg veldig fjong i den. Gleder meg ekstra mye til å bruke den i år, i og med at den endelig passer. Opplevde jo skrekkscenario i fjor, da den ble sydd ut i stedet for inn. Dette merket jeg selvsagt fem minutter før jeg skulle ta den på meg. Liten nedtur med andre ord.

Har både ring, øredobber og søyle på skoene som hører til – litt ekstra stas 😀 

Bunaden min er en Løkendrakt, jeg brukte den blant annet på Nellyshooten, for de som fikk nyhetsbrevet. Ellers kan dere også ta en titt her.

Stay-ups under bunaden er et must. Skal jo føle seg litt sexy!

Har fått nye øredobber i år 😀 Inntaket av alkoholholdig leskedrikk ble en smule høyt i fjor, så jeg tror det meste føyk alle veier da jeg kledde av meg finstasen.

Mamma har vært en engel og sendt meg et par nye, større i posten 😀 Rett før jeg tok disse bildene fant jeg selvfølgelig de gamle.

Jaja. Kan være greit med et reservepar.

Litt usikker på om jeg skal ha kyse eller hårbånd. Lars-Kristian synes jeg er finest med kyse, så spørs om ikke det blir den. Skal få tatt en fint bilde i morgen, før vi drar på champagnefrokost 😀

Ps. har et annet antrekk til senere på dagen, men i fjor ble vi sittende på Aker Brygge i seks-syv timer. Da ble det dårlig med skift – og dermed bunadfyll 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *