Caroline Tester BryllupsSminke!

Nå har vi kommet til tredje, og siste steg, for sminke til øynene. Jeg har noen ekstra produkter som jeg gleder meg til å vise dere, men disse produktene er det jeg kaller ekstra tilbehør, og er ikke nødvendig med mindre du ønsker et enda bedre resultat. Og er villig til å legge litt penger i sminken din.

Innlegg om dette kommer etter lepper og neglelakk 😀

Vannfast maskara er et must på bryllupsdagen, i hvert fall om du er et følelsesmessig nervevrak som meg. Jeg bruker aldri vannfast maskara daglig, og har ikke veldig god kjennskap til slike maskaraer, men jeg har falt pladask for denne fra Barry M. Jeg har til og med testet med litt tårer – og den sitter som støpt 😀 Lett å fjerne med sminkeservietter.

Barry M Extreme Black Waterproof Mascara
Jeg kommer ikke til å trenge veldig mye maskara på bryllupsdagen, siden jeg skal ta vippeextensions noen dager før. Likevel synes jeg det kan være greit med noen tynne strøk, og da er vannfast maskara helt på sin plass. Denne klumper ikke, og børsten er lett å jobbe med. Jeg synes også at den gjør mine egne vipper noe lenger, i tillegg til at de blir litt tykkere.
Prisen har jeg ingenting å si på. Den ligger på lik linje med de fleste andre maskaraer, til og med litt under, avhengig av hvilket merke du bruker til vanlig.

Noen har spurt om bryllupet skal være hele helgen, og det skal det. Fra fredag – søndag.
Du kan lese mer om bryllupet her.

Ikke glem å skrive «fotballfrue, lid primer» i kommenarfeltet hos Coverbrands ved bestilling av denne maskaraen, så får du en PhotoFinish Lid Primer fra Smashbox på kjøpet 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *