Bryllup: Extrema

Joda. Listen over bryllupsbutikker som er et must for alle gifteklare er rett rundt hjørnet. Jeg mangler bare noen varer i posten som jeg gjerne vil vise dere først, noe som har med blomster å gjøre 😀

Dette er imidlertid de siste detaljene til den store dagen. Nå tror jeg vi har det meste i boks.

Vi var på Decorium for siste kronen på verket

Håper ikke jeg jinxer været fordi jeg har skaffet en paraply *bank i bordet*

Silkebåndet skal jeg knytte rundt de små såpebobleflaskene fra Bryllupsbutikken. De skal ligge i hvite kurver i kirken, sammen med de små posene med hjertekonfetti – om dere husker? Bilde av de finner du her. Såpeboblene vi har kjøpt er laget med tanke på bryllup, og vil derfor ikke ødelegge noen klær. Når det gjelder bryllupsrisen, er den ikke skadelig for fuglene, og den vil smelte i regnvær.

Gjestene må jo skjemmes bort litt 😀 Sjokolade er luksus. Her har jeg blandet sjokolade fra Decorium og Bryllupsbutikken (den som er rosa&hjerteformet) Posen skal ligge i esken til høyre – kanskje det skal ligge noe mer i den? Litt hemmeligheter må man ha 😀

Mange har spurt om bryllupskaken vår, og den blir noe ala den venstre, om alt går etter planen. I tillegg skal vi ha franske makroner i rosa & ivory, samt vakre cupcakes fra Olea's Cupcakes.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *