Ukens leserspørsmål

Mange har spurt meg om den nye mobilen min, Sony Ericsson Xperia X10, derfor tenkte jeg å forklare litt om den her på ukens leserspørsmål.

Det jeg liker så godt med denne mobilen, er at jeg er veldig tilgjengelig. Det er faktisk et must, når kan kalle seg selv en blogger. Jeg er for eksempel bare et tastetrykk unna sosiale medier som Twitter og Facebook – uansett hvor jeg befinner meg. Jeg har også tilgang til mailkontoen min hele tiden, og den sier ifra hver gang jeg får en ny epost. Dette kan du stille inn, men jeg har valgt at den skal oppdatere mailkontoen min hvert 5. minutt.

De seneste facebook & twitteroppdateringene til vennene mine blir også oppdatert, slik at de hele tiden vil være synlig foran på skjermen. Dette kan du velge å ta bort.

Ellers:

skjermen: ikke noe vanskelig å trykke på, tastene reagerer med en gang, men kan henge seg opp under SMS dersom du skriver for fort. Dette skjer ikke ofte.

kamera: skulle ønske det var blitz, men den har diverse innstillinger – for eks. nattportrett, så jeg synes den fungerer bra. Dessuten pleier jeg ikke å ta bilder i mørket 😉

musikk: jeg bruker denne når jeg trener, og er veldig fornøyd med det. Fungerer som en Ipod 🙂

batteri: var ikke veldig levedyktig i starten, men har tatt seg opp etter hvert. Dersom du slår av bluetoothen, vil det også vare lenger. Jeg lader den hver natt, så holder den gjennom hele dagen.

Jeg liker at det er mulig å laste ned divers applikasjoner, som for eksemepl FotMob, som Lars-Kristian har lastet ned til meg. Da kan jeg hele tiden følge med på fotballnyhetene i verden, og får varslinger når favorittlagene mine scorer. Som tydeligvis er AC Milan og LSK 😀
Haha.

Applikasjonene er gratis, og finnes tusenvis. Veldig greit, og gøy om du kjeder deg.

I tillegg er dette en telefon som er brukervennlig, noe som er viktig for meg, siden jeg ikke er noe særlig mobilnerd.

Prisen ligger på ca. 4000,- og oppover (uten abb.), men dette avhenger av hvor du kjøper den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *