I’m alive

Men bare nesten. Jeg er nemlig helt utslitt. Dødstrøtt!

Tenkte jeg bare skulle gi dere en rask oppdatering, før jeg går i dvale.
Dagdrømming. Jeg må jo faktisk jobbe.

Må si vi fikk utrolig mye ut av dagsturen vår til London. Vi fikk shoppet litt, hentet det aller helligste (les:kjolen), drukket oss kvalme på altfor mange frappechinos og halvveis kurert flyskrekken min. For jeg var faktisk veldig lite hysterisk i går, i forhold til hva jeg pleier å være. Det var utrolig deilig å tenke på andre ting enn døden, da vi var 39 000 fot over bakken.

Vi fant også dagen-før-dagen-antrekket mitt 😀 Altså det jeg skal ha på meg på fredag 😀
Skjønt å ha det i boks.

——————————-
Dagens første glass med hvitvin, inntatt klokken 06.30.
Jo. Det hjelper mot redsel!

Bildene er tatt med to sekunders mellomrom

På vei mot Tigerstaden igjen, romantisk utsikt

Fikk blant annet handlet parfymer, jeg har vært uten favoritten min – Lolita Lempicka altfor lenge. Godt å ha den tilbake.

Så fikk jeg hamstret noen flere brudeblader til samlingen min. Rosa mansjettknapper fant vi også 😀 Pluss at jeg fikk goodiebag på Lipsy (med blant annet vannflasken på bildet), fordi jeg var første kunde til å kjøpe en ny, spesiell kjole de har fått inn 😀 Som forresten er fredagskjolen min.

Nå må jeg jobbe litt, før vi drar avgårde til skredderen for å sy kravat til Lars-Kristian 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *