London – here we come!

Jeg er så trøtt! Satt oppe og jobbet til klokken tolv i går, også klikket plutselig hele datasystemet. Så ble jeg sur i tillegg.

Det betyr knappe tre timers søvn på denne 170 centimeters lange kroppen. Ikke bra. Jeg vet at jeg egentlig ikke skal drikke kaffe på grunn av tannblekingen, men i dag brytes alle lover og regler. Koffein må til. Og det i store mengder. Så får jeg heller starte tannblekingen på nytt. Det er det faktisk verdt.
——————
Apropo tannbleking. Jeg har ennå ikke sett store endringene, men jeg har heller ikke vært så nazi. Litt endringer har jeg sett, også har jeg merket litt ising. Tror kanskje jeg skal spandere på meg en 15 prosent sprøyte, i stedet for de 10 prosentene jeg har. Jeg er så utålmodig!
——————
Uansett. Siden Hugo løper og gjemmer seg hver gang jeg drar frem hundesmokingen hans, har jeg funnet et alternativt plagg til han – nemlig en hundesløyfe fra Decorium.

Ronaldo logrer mer enn noen gang når han får på seg sin smoking, så han skal få lov til å bruke den.

Haha, er ikke bare jeg som er trøtt!

Viser dere resten fra Decorium i morgen 😀 Nå må jeg virkelig løpe, om vi skal rekke flyet – som forresten går hjem igjen i kveld.

Tvtitvi for at vi kommer oss trygt frem og tilbake.

Ps. er du Twilightfan, bør du sjekke ut den siste kjendisnyheten hos Femelle 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *