Vask Munnen Din!

Jeg må faktisk le av dere noen ganger.

Ikke av alle, men av mange. Derfor kommer jeg til å bruke dere i dette tilfellet, uten at jeg mener alle. Mange av dere har evnen til å forstå meg, og det setter jeg enorm pris på.

Aldri i mitt 23-år gamle liv, har jeg fått så mange beskyldninger slengt midt i trynet, fordi jeg skriver at jeg blir mett av 3 cupcakes. Min mening? Dersom du ikke blir mett av å fråtse i deg cirka halvparten av dagsbehovet ditt på under fem minutter, er det deg det er noe galt med.

Jeg er drittlei av å bli satt på plass. Jeg kommer ikke til å godkjenne kommentarene mange av dere har kommet med under forrige innlegg, fordi mange av disse rett og slett blir for drøye. Dersom jeg hadde vært en person som lot ting gå lett innpå meg, hadde jeg mest sannsynlig ikke orket å møte verden i dag. Ja, for så ille er det.

Hvordan er dere egentlig oppdratt? Har dere lært at det er ok å beskylde andre for å være syk? Er det ok å sette på plass en kvinne som mest sannsynlig er eldre enn deg, og som har vett nok i hodet til å vite hva som er bra, og ikke bra for hennes egen kropp?

Nei. Vær så snill. Dersom jeg hadde vært syk, hadde jeg fått hjelp for lenge siden. Jeg har venner, familie og en kjæreste som er glad i meg, og som hadde sett signaler.

Dette er min livsstil. Dersom du er fornøyd med å proppe i deg godt over 800 kcal. uten å tenke over det etterpå, greit. Da er det ditt valg. Mitt valg er at jeg propper de i meg, for deretter å tenke at «hei, dette fortjener jeg – for i morgen er en ny dag, og da kan jeg jo alltids trene 15 minutter ekstra»

Syk er du i det øyeblikket du ikke spiser de 3 muffinsene, fordi du tenker på følgene. Du er ikke syk dersom du faktisk spiser disse 3 muffinsene, blir stappmett, og bestemmer deg for å være ekstra sunn dagen etterpå.

Jeg tror feilen ligger i at dere ikke klarer å se at jeg noen ganger overdriver. Eller at jeg liker å ta vare på min egen helse, som faktisk innebærer å ikke spise dritt hver eneste dag. Men som innebærer et aktivt liv, med riktig og sunn kost.

Jeg gidder ikke å bli beskyldt for noe som helst. Jeg er så ferdig med å bli pirket på.
———————
Dette med at Oreo lanseres for fult i Norge akkurat nå, mottok jeg på en pressemelding for drøye 2 uker siden. Så jeg regner derfor med at dette stemmer. Jeg har aldri sett Oreo på nærbutikker i verken Oslo eller Sarpsborg, men det kan jo fortsatt være at butikksjefen har tatt det inn. Nå skal det i hvert fall finnes over alt veldig snart, samtidig som reklamen for det kommer til å bli mer synlig – og det er i hvert fall noe å hoppe høyt for 😀

Dette var dagens skjennepreken fra meg. Håper det blir lenge til neste gang.

Nå skal jeg jobbe 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *