Caroline Tester BryllupsSminke!

Step 2 er altså hovedøyenskyggen, som jeg liker å kalle den. I forrige innlegg skrev jeg om baseskyggen, og hvilke jeg foretrakk der, mens jeg nå viser dere de skyggene jeg kommer til å bruke mest av på den store dagen. For meg er det viktig at disse fargene er duse, men samtidig synlig, i tillegg ønsker jeg at det skal være shimmerskygger.

1. The Balm – Shady Lady Palette

Jeg elsker alle fargene fra dette skrinet, men personlig foretrekker jeg brune nyanser, så jeg kommer derfor til å bruke fargen dere ser øverst til venstre. Denne fargen har akkurat passe mengde shimmer, og er derfor perfekt å bruke i globallinjen, samt under øyet.

2. SmashBox Eyeshadow Trio
Grunnen til at jeg også vil bruke denne, kommer av den rosa skyggen. Den kommer jeg til å bruke rett under øyenbrynsbeinet (ikke på selve beinet), for å få en liten touch av rosa 😀 Tror det kan bli fint.

Slik ser det ut på mitt øye


For å legge skygge i globallinjen, bruker jeg denne kosten – rimelig og god!

Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *