Yey Or Ney?

Det at treskoene er tilbake for fullt denne sesongen, er kanskje gammelt nytt for de fleste. Skoen som mange forbinder med snekkerbukser, solsikker og jord, har faktisk dominert skohyllene i de fleste butikker en stund. I tillegg har designhus som både Chanel, Louis Vuitton, Miu Miu og Prada inkludert tresko i sine kolleksjoner for denne sesongen.


Jeg er litt nysgjerrig på hva dere synes om denne skoen? Er dette et lekkert smykke til foten, eller ikke?

Selv heller jeg mot et litt usikkert ja. Jeg tror tresko kan være kult å kombinere til for eksempel en søt kjole eller en slitt jeansshort – til tross for at jeg ennå har til gode å skaffe meg et par.Sorte tresko fra Timeless – Nelly.com
Tresko med katter fra MiuMiu
Tresko fra UGG
Semsket tresko fra Bianco

Brun semsket tresko fra Espirit – Ellos

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *