Nå drar jeg snart på fest – igjen

Denne gangen til Christoffer Gunnestad, som skal feires på toppen av Plaza. Dette blir bra! 

Kan ikke akkurat loooove å helle innpå med alkoholholdige varer, siden formen fortsatt er litt frynsetet etter fredagen – i tillegg til at jeg er forferdelig sliten etter en uke med mange opplevelser.

Har forresten nettopp fått bekreftet at jeg ikke er smukk. Alt kler som kjent den smukke, men jeg ser jo mer eller mindre ut som en sau, etter en omgang med bølgetangen. Som forresten tok 2 timer!! Herregud! Jeg skal prøve meg på en annen metode neste gang, for dette er jo egentlig kjempefint!

Tangen er fra MakestyleShop.

Herlig med seier til LSK forresten 😀 Iiiiih! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *