Ukens leserspørsmålSkal du fortsette å bloggen etter du har giftet deg?

Svar:
JA! Selvfølgelig skal jeg fortsette å blogge etter at jeg har giftet meg! Jeg startet jo faktisk ikke å blogge på grunn av bryllupet, jeg startet å blogge fordi jeg ville ha noe å skrible på selv om jeg var ferdig med journalistikkutdannelsen. Jeg elsker å skrive. En dag uten å skrive noe som helst, er så og si en dag uten mening for meg. I tillegg har jeg jo etter hvert fått så mange, fantastiske lesere! Dere gjør at jeg får lyst til å fortsette bloggingen. Hadde jeg ikke hatt dere, hadde jeg nok sluttet å blogge for lenge siden.

Akkurat nå synes jeg det er litt trist at nesten alle Paradisedeltakerene dominerer topplisten. Selv føler jeg at jeg har jobbet såpass mye med bloggen, at jeg fortjener å ligge der jeg lå før Paradise startet på TV. Jeg føler at plasseringen på listen som den er nå, er veldig urettferdig, siden de fleste av disse TV-fjesene ikke en gang blogger på ordentlig. 
Jeg får bare krysse fingrene, og håpe at ting faller tilbake på plass når dette sirkuset er ferdig på TV.

Ellers kan jeg jo fortelle at bloggen min kommer til å handle om bryllup, selv etter at jeg har giftet meg. Jeg elsker detaljer og planlegging, og ikke minst å inspirere andre, derfor er temaet bryllup noe jeg har bestemt meg for å fortsette med. Så blir det selvsagt trening, mote, tips, litt syting og masse lykke.

Håper dere aldri vil slutte og følge med på hverdagen min, jeg er veldig takknemlig for at dere titter innom.
Jeg er klar over at jeg har vært fraværende denne uken, men det har skjedd så ufattelig mye! Sarpsborg, Borås, Nellyshoot, utdrikningslag – ja, fantastiske ting.

Men nå er jeg tilbake til normalen igjen 😀 I morgen kommer backstagebildene fra shooten med Nelly.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *