I Miss My Coffee!!

Vi trengte virkelig en romantisk kveld i går – og romantisk ble det 😀 Jeg fikk til og med roser av kjæresten min: I'm in heaven! Så ble det god mat, levende lys og vin. Hvitvin vel å merke. Jeg har jo startet blekingsprosessen.


Joda, skoene ble fjernet etter at bildet var knipset.

Ellers har humøret nådd bunnen igjen i dag. Jeg har nemlig vært på SATS og tråkket på – HOLD DEG FAST – ellipsemaskinen!
I 45 minutter.
Likevel klarte jeg ikke å presse frem mer enn tre bittesmå svetteperler. Og jeg tok meg virkelig helt ut. Virkelig! Så ut som en stående krålsvømmer. Dersom du lurer på hvorfor, er det kun fordi beinet mitt har blitt en smule værre. Nå klarer jeg snart ikke å gå. Haha. Det hjelper ikke akkurat på humøret.

Noe som hjelper på humøret er at jeg endelig har fått nytt hår fra Sara's 😀 Jeg har forresten store planer om å spare dette til bryllupsdagen:

Sara's har fantastisk kvalitet på håret, jeg tror ikke jeg har byttet det ut på ca. 5 måneder. Jeg bruker farge 24/102.

Nå skal jeg nyte en kopp te, siden jeg snart knekker sammen av koffeinmangel. Denne pukkateen er jo så lys, så det MÅ være ok!

Dere! Jeg drar forresten til Borås senere i dag. Jeg skal på en photoshoot hos Nelly.com i morgen tidlig. Gleder meg 😀 Håper bare humøret og kroppen er på plass til den tid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *