Caroline Tester BryllupsSminke!

Steg fem i bryllupssminketesten er øyne. Det er vel ingen hemmelighet at vi jenter bruker en del make-up til øynene? Jeg har i hvert fall bestemt meg for å dele opp testingen i tre deler, så det ikke blir så mye å forholde seg til.

1. Barry M Kohl Pencil
Denne har jeg i fargen Brown. Perfekt å bruke under øyet, men også over. Sklir ikke utover, men er likevel lett å påføre.


Kohl Pencil under & over øyet til venstre / Base fra SmashBox Eyeshadow Palette til høyre

2. SmashBox Collection Heartbreaker Eyeshadow Palette
Dette skrinet har jeg i Hot Date. Jeg bruker kun fargene 1 & 2 – begge som basefarger. Hjertet mitt gjorde et lite hopp da jeg fant disse skyggene, i og med at begge de to første fargene er matte – og derfor akkurat det jeg var på jakt etter.

Matte skygger er perfekt som base – altså å ha under en skygge med en mer intens farge, og kanskje litt shimmer.

Hvis du ønsker å kjøpe disse produktene, kan du ved bestilling hos Coverbrands skrive «fotballfrue, lid primer» i kommenarfeltet, så får du en PhotoFinish Lid Primer fra Smashbox på kjøpet 😀

Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *