Meet My New BestFriend

Når venninnene mine allerede synes jeg er dronningen av sosiale medier, lurer jeg følt på hva de synes nå. Tror aldri jeg har vært mer tilgjengelig enn hva jeg har vært de siste fem timene. Haha. Det er meg og Jens Stoltenberg liksom.

Nå kan jeg blogge, være på Twitter, Facebook, Youtube, sende mail & meldinger på en gang 😀

Med fare for at dere tenker at jeg er tidenes nerd, må jeg bare forsikre dere om at jeg absolutt ikke er det. Men ny mobil er alltid gøy!

De som har høye forhåpninger til en Blackberry, må bare slå fra seg tanken med en eneste gang. Jeg har aldri vært mer skuffet over en mobiltelefon enn denne. Ingenting var som det skulle. Dessuten sluttet flere funksjoner å virke etter bare tre måneder.

Men nå har jeg jo Sony Ericsson Xperia X10, og den virker helt fantastisk. Mye bedre enn en Iphone. Det er ikke tull engang! Bare å google.

Jeg har ikke helt kommet inn i den ennå, så jeg kan jo fortelle hvordan jeg synes det går etter hvert.

Og siden Lars-Kristian skryter så fælt av pizzaen min, har jeg akkurat laget den til oss. Litt karbs er alltid lov 😀 Sammen med rødvin selvfølgelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *