Ny fra topp til tå!

Med fare for at noen av dere setter kveldsmaten i halsen, poster jeg et bilde av tærne mine 😀

Har de ikke blitt fine? Jeg har vært hos Beth i dag, som jobber på Strøget Negødesign, og gjort tærne mine klare for sommer & lekre, åpne sandaler. Litt ekkelt å file neglene, men jeg satser på at det blir en vanesak.
Grøss.
Får litt gåsehud av å tenke på det.

Ellers har jeg hengt litt med Christoffer i dag også, på pressedagen for SPALTPR. Det kommer mange lekre klesplagg for høst/vinter 2010! Men akkurat nå velger jeg å ha fullt og helt fokus på sommmeren. Høsten er for fjern for meg ennå. Faller nesten inn i dyp depresjon av bare tanken. .

Tror nesten jeg skal lage en liste senere, med ti ting jeg MÅ gjøre i løpet av sommeren 2010, eller lignende. Forslag? Jeg er så lei av å savne sommeren fra september til mai, så denne sommeren skal merkes på kroppen!

Nå skal jeg og Lasse snart på Paradise&SushiDate. Can't wait 😀

Var forresten hos Tannatelieret og hentet blekeskinnene mine i dag. Tror nesten jeg skal starte prosessen i natt allerede. Men da blir det dårlig med morgenkaffe.
Angst.
Viser dere i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *