Charlotte Thorstvedt for BikBok

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en skravledate med min kjære Christoffer. Vi havnet på taket til Grand etter 30 minutter på BikBok.
Jeg ble skuffet. Men det blir jeg alltid.
Fikk i det minste med meg et skjørt, en shorts jeg har siklet på en stund, og noen kule strømper 😀

Litt småkjedelig goodiebag, men jeg skal ikke klage 😀 Nyttige ting som strikker og hårlus får jeg aldri nok av!

Glemte forresten nøklene mine. Det er så typisk meg. Jeg tror tydeligvis jeg har evnen til å gå gjennom låste dører. Etter å ha plaget alle naboene nedover dørklokkelista, kom jeg meg inn. Et utlest Costume, og en hel pose French Fries fra Kims senere kom Lars-Kristian. Så nå skal vi lage middag 😀 Ikke at jeg er så altfor sulten lenger :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *