Caroline Tester BryllupsSminke!

Da har vi kommet til steg fire i bryllupssminketesten – øyenbryn.

Tidligere brukte jeg et produkt fra SmashBox – BrowTech. Dette har jeg nå bestemt meg for å bytte ut med det nye settet fra GloMinerals – GloBrow, mye fordi jeg mener GloBrow gir veldig mye mer for pengene. Her får du alt fra pinsett til higlight.

Spesielt godt liker jeg pinsetten, den er kjempegod og enkel å jobbe med. Jeg vil også tro at skrinet er veldig drøyt, siden det ikke er nødvendig å bruke altfor mye farge av gangen, heller ikke voks.
Hilghlighten som følger med er kjempefin å bruke på øyenbrynsbeinet.

Mange har spurt meg hvor jeg napper øyenbryn, så jeg kan jo avsløre at jeg gjør det hos Fred Hamelten i Jan Thomas studio. Nå er det et par måneder siden jeg var der, og jeg har ikke time igjen før i juni – så akkurat nå holder jeg de vedlike selv. Selv om jeg er ganske sikker på at han ikke ville likt det :O

Dersom du ønsker å forme brynene dine på egenhånd, følger det med 4 forskjellige maler til dette.

Det er bare å trykke på lenkene (skriften som er uthevet), for å komme dirkete til produktene.

Hvis du ønsker å kjøpe dette produktet, kan du ved bestilling hos Coverbrands skrive «fotballfrue, o-glow» i kommenarfeltet, så får du en O-Glow fra Smashbox på kjøpet 😀


Jeg har forresten skrinet i fargen brown.
Dette produktet er sponset av leverandør, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *