A hard decision

Fikk endelig hundesmokingen i posten i dag, fra KreativtBryllup. Er de ikke vakre? Nå må dere ikke rive av dere håret fordi dere regner med at jeg kler opp hundene til en hver tid. Det gjør jeg aldri. Men det kan være litt gøy til en spesiell anledning som dette. Litt bilder og sånn, også er det nok rett av igjen.

Ronaldo trasha smokingen

Ellers har jeg akkurat fått bekreftet at menn faktisk kan være usikre når de skal velge antrekk de også. Vi har nemlig vært for å prøve antrekk til Lars-Kristian i dag – for tredje gang – og han vingler fortsatt mellom sjakett, tvers over, kravat, livkjole, lakksko og matte sko. Så er det altså ikke så lett å være mann til tider likevel. Takk og lov! Den bekreftelsen gjorde godt for skrotten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *