2 Months To Go

Herrgud, som tiden flyr! Synes ikke det er lenge siden vi satt i sofaen og utveklset spytt til Borat. Haha. Tidenes første date! Hvem hadde trodd at vi tre år senere skulle til London for å hente brudekjolen min? I hvert fall ikke jeg.

Ikke at det ble noen Londontur. Vi ble jo tross alt hindret av en vulkan. Det hadde jeg heller aldri trodd.

Uansett. Jeg har nettopp vært på posten for å hente noen av de siste detaljene til den store dagen. Nå er snart alt på plass. Help. This is real!

Alt dette er bestilt fra bryllupsbutikken. De har et helt fantastisk utvalg! Spesielt dersom du er ute etter detaljer. Ris, såpebobler, champagneglass, gjestebøker, kakeknivsett, roseblader, stolovertrekk – you name it 😀 Og noe av det beste er faktisk at de graverer inn hva du måtte ønske.

Nå mangler vi bare gjesteboken, så er det meste i boks 😀

Snart kommer forresten er liten oversikt over bryllupsnettbutikker verdt å benytte seg av.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *