Tenners Gnissel!

Skjorte & Veske: Motedronningen / Pumps: Zara Women / Armbånd: H&M og TopShop

Jeg glemte helt å fortelle dere om tannlegebesøket mitt her om dagen.

Nå er ikke jeg den som blir stiv av skrekk hver gang tannlegekortet dumper ned i postkassen. Tannlegen er en snill mann. I hvert fall mot meg. Har aldri hatt noen problemer med tennene. Men nå viser det seg at jeg er en tanngnisser. Først ville jeg ikke tro på det, men da Lasse bekreftet mine nattelige uvaner, skjønte jeg at det var sant.

Fikk en grundig innføring i hva dette kan gjøre med meg over tid. Hodepine, kjeveplager og en del uhyggelige ting. Tanngnissing kommer blant annet av stress. Jeg er en stresset person. Ingen tvil om det.

Uansett. Det er ikke et så stort problem at jeg trenger å gjøre noe med det ennå. Men jeg er glad for at tannlegen fortalte meg dette. Det har visst pågått en stund, og jeg synes jo det er kjemperart at ingen andre tannleger har sagt noe. Derfor vil jeg på det stekeste anbefale tannlege Bjørn Hogstad. Han holder til hos Tannatelieret.

Jeg skal tilbake på torsdag, men kun for å hente blekeskinnene mine. Jeg gjorde nemlig avtrykk om fredagen.
Nå begynner snart tannblekingsprosessen – som forresten tannlegen mente ikke var nødvendig. Men jeg gleder meg 😀

J – som skrev kommentar om Motedronningen: Vil du maile meg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *