Snart Lunsj I Vårværet

Da har jeg gjennomført dagens treningsøkt, OG endelig fått kjøpt meg det skoparet jeg har siklet på så alt for lenge. Effektiv start på dagen, med andre ord.

Jeg er forresten kjempeglad for meningene til noen av dere angående Dagbladsaken i går. Mange mente at jeg ble fremstilt ganske feil, og det er jeg helt enig i. Jeg tror i hvert fall journalisten hadde sett for seg en greie på forhånd ,det samme gjelder fotografen. Følte de prøvde å få frem litt sterke kontraster mellom oss som var med på saken. Kontraster som egentlig ikke eksisterer. Jeg pleier heller aldri å ha med meg Hugo noen steder. Ikke uten Ronaldo, og i hvert fall ikke uten bånd. I tillegg klarte de jo å skrive bloggnavnet feil, enda jeg ba om rettelse. Og det hjelper lite med sitatsjekk, når jeg ikke får se sitatene i sammenheng. Jeg fikk jo ikke lov til å lese hele saken på forhånd. 

Vel. Nå vet jeg i hvert fall at jeg i fremtiden skal sette regler for hvordan ting gjøres. Om det blir aktuelt.

Nå skal jeg dusje og ordne meg, vi skal ut i sola og spise lunsj om noen timer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *