Addicted

1. eos lemon drop
Denne sover jeg med på leppene hver eneste natt. Smaker som FOX. Alle elsker vel FOX? Kan kjøpes hos Cubus, Vita eller her.

2. Pukka Revitalise
Drikker minst en kopp hver dag. Nå som vi går mot varmere tider, synes jeg det kan være en god skikk å kutte litt ned på kaffedrikkingen. Men som det koffeinmonsteret jeg er, må jeg fortsatt ha fem kopper kaffe daglig. Pukka Revitalise smaker kanel, kardemomme og ingefær. Har en ganske sterk kryddersmak, helt fantastisk. I tillegg er det jo et pluss at den er ment for å kickstarte systemet 😀
Denne pakken fikk jeg med meg da jeg var på møte hos Coverbrands, så jeg vet ikke helt hvilken butikk de selges i. Noen som vet? Vil du nettshoppe, finner du den her.

3. Sheer Blonde hårkur fra John Frieda.
Greit å gi håret en ekstra boost før badesesongen starter for fullt. I tillegg synes jeg håret ser blankere, friskere og litt lysere ut etter en omgang med denne. Bruker den stort sett hver dag. Koster cirka 100,- på blant annet Vita & Cubus.

4. eos shaving cream – vanilla bliss

Denne fikk jeg med meg i goodiebagen fra Cosmopolitan Beauty Awards, men de selger den også her. Jeg er forferdelig svak for vanilje, så jeg er livredd for å ende opp med å spise hele flasken hver gang jeg shaver leggene. Resultatet er glatte bein – veldig lenge. Elsker at den kan brukes rett på huden uten vann. Inneholder faktisk antioksidanter, vitamin E & C i tillegg til at hele flasken er resirkulerbar 😀 Det liker vi!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *