LouboutinSoccer

Tenkte å vise dere et par av bildene fra shooten forrige fredag. De ble jo faktisk finere enn jeg trodde. Selv om jeg fortsatt skulle ønske jeg kunne hatt på meg noe annet.

Nå er det bare å håpe på at de har valgt noen av disse i papirutgaven av Dagbladet i dag – som forresten Lasse er nede på Kiwi og kjøper nå :O

Kjolen er fra Lipsy UK. Jeg har kjøpt den i London. 

Apropo fotball! Jeg velger og tro, at i hvert fall noen av mine lesere er over gjennomsnittet interessert i nettopp det? Sony Ericsson har en konkurranse gående, som jeg tenkte jeg kunne tipse dere om. Dersom du viser litt ferdigheter innen fotball, og hvor mye du kan om Danmark, kan du vinne to billetter til kampen mellom Danmark & Japan i Sør-Afrika inkludert reise og opphold. Konkurransen finner du her.

Nå skal jeg snart på trening 😀
Dessuten skal jeg til tannlegen i dag – igjen. Har nemlig mistet et mikroskopisk skall av fortannen min, som det virkelig er umulig å finne en varig løsning på :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *