15. april 2010

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dagens siste møte. I dag har det virkelig gått i ett – men det er litt deilig også 😀

Har jeg forresten fortalt at jeg har startet prosjekt jakten-på-den-perfekte-brudebrunfargen? Det innebærer noe så enkelt som å putte meg selv i UV-bad en gang i uken frem mot juni. Tviler på at jeg kommer til å klare det. Er det noe jeg hater, så er det å ta solarium. Med mindre det skjer en gang i måneden selvsagt. Da er det bare deilig.

Jeg hadde høye tanker om spraytan, men jeg tror ikke jeg tør prøve en gang. Noen som eventuelt anbefaler dette? Tenk om jeg blir orange :O Hoho. Da dør jeg. Virkelig.

Bukser: Zara Woman
Veske: Friis&Co
Smykke&Armbånd: H&M

Fant forresten noen fantastiske krystallkrukker på Åhlens tidligere 😀 Det har selvfølgelig med bryllupet å gjøre. Skal vise dere senere, for nå skal jeg ut og starte prosjekt BRUNBRUD.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *