Caroline Får Sommerfølelse Del II

Leopardskjer: H&M 
Sol. Glade mennesker. Hav. Måkeskrik.
Manglet bare 20 pluss, så hadde alt vært tilrettelagt for en perfekt sommerdag. Heldigvis gjorde varmelampene på Olivia sin del av jobben.

Jeg har vært på AkerBrygge med Christoffer – som forresten har en fantastisk blogg! Nå vil jeg ikke at dere skal tro at vi møttes gjennom bloggingen, for dette med at bloggere bare henger med bloggere er helt fjernt for meg.
Vi møttes på åpningen av Oslo Fashion Week. Så fant jeg ut at han har blogg. En helt fantastisk en, som absolutt burde hatt flere lesere.

Jeg har fått meg skosmykke! Fant det på H&M 😀

Var forresten på en liten runde spontanshopping i går. Glemte helt å gå innom Zara, så dit skal jeg i morgen. Må ha meg et par nye hæler. En gyllen regel for meg er nemlig at for hvert flate skopar jeg kjøper, må jeg kjøpe et høyt.

Ja, jeg vet. Helt på trynet. Men likevel.

De sorte, flate til venstre fant jeg på DinSko.

Tenkte også at jeg kunne fortelle dere at Nelly.com starter salg tirsdag 20.april. Men jeg har vært så heldig å få en kode som gir dere adgang til salget allerede i natt – altså midnatt. Trykk her , velg «salg», og tast koden TDPREMIUM. Flere enn meg som skal nattnettshoppe?!?

Nå er det kamp 😀 Heia Lillestrøm!!


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *