Caroline Tester BryllupsSminke!

Nå har vi kommet til steg 3, som er blusher & highlighter.

Jeg har testet en del, og funnet ut at det er disse jeg kommer til å bruke på bryllupsdagen.

Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken highlighter jeg skal bruke ennå. Jeg er veldig forelsket i Smashbox Artificial Light, men samtidig liker jeg denne fra GloMinerals også.

Tror det kommer til å bli til at jeg bruker GloMinerals Highlighter på øyenbrynsbein og øverst på kinnbeina, mens Smashbox Artificial Light kommer til å bli blandet med bodylotion og påføres kroppen.

1. GloMieralsBlush – Papaya

Dette er en blush som gir akkurat passe farge til kinna. Det er ikke nødvendig med mye på kosten, med mindre du ønsker en voldsom fargeforandring.

2. GloMinerals Highlighter
Gir en kjempefin finish. Perfekt å bruke på både nesebein og øyenbrynsbein for å tilføre ansiktet glød. Også fin å bruke øverst på kinnbeina, spesielt hvis du dropper blushen og bare bruker denne.

3. SmashBox Artificial Light – Diffuse

Et fantastisk og avhengighetsskapende produkt! Ønsker du glød i hele ansiktet, er det mulig å blande denne med foundation, og skape en glatt look – som er spesielt synlig på bilder.
Selv blander jeg denne med bodylotion, på den måten får hele kroppen veldig fin glød. Kan også brukes på kragebein for å fremheve.

En god kost er et must for et fint resultat. Til GloMinerals Blush bruker jeg denne kosten:

Highlighter påfører jeg med fingerspissene.

Ps. husk at du kan trykke på lenkene for å komme til produktene. Lenkene er alt som er uthevet i innlegget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *