Nail Me!

I dag har jeg vært og fikset neglene mine igjen. It feels goooood!

Da jeg knakk en i påsken, fjernet jeg like gjerne alle. Resultat? En stykk naken Caroline. Jeg følte meg i hvert fall naken. Det er rart det der med vanesaker. Jeg har ordnet med neglene i flere år, og det er bare en nødvendighet jeg må fortsette med.

I dag gikk jeg for franske igjen. Gøy å variere litt 😀

Kate (trykk på linken for å komme til negledesigneren) er kjempeflink, og ikke minst rask! Jeg som er så rastløs takler ikke sitte stille i to timer. Her finner du salongen
Nå har de forresten kampanje, og du får 10 prosent ved bestilling.

Silkebluse fra Zara Woman. Elsker fargen.

Ser dere forresten den store forskjellen på bildene? Det ene er tatt inne og de andre ved utgangsdøren. Må si at lyset inne er litt mer flatterende. Ansiktstrekkene forsvinner jo i lyset på de til høyre :O

Nå har jeg bestemt meg for å gi konkurransen en time til 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *