Lovlig Frokost Siste Feriedag

Å. Herregud! Jeg er så trøtt at jeg nesten ikke ser hånda foran meg. Hvordan skal denne dagen gå?!?

Sov fint lite i natt, siden jeg måtte opp klokken to for å kjøpe nesespray. Da var halsen min så tørr som sandpapir, og jeg hadde sett døden i hvitøyet fire ganger. Våknet av at jeg holdt på å svelge tungen min.
Heldigvis sovnet jeg da min gode venn, Otrivin, var i hus. Fire timer senere våknet jeg av at en kampglad Lars-Kristian ristet i meg. Jeg måtte kjøre han til Åråsen. Klokken HALV SYV! Helt vanvittig spør du meg, men jeg vil jo gjerne ha bilen selv. . Måtte helle nedpå med fem kaffekopper. Så nå er skrotten våken, men ansiktet er ikke helt med.

Derfor skal jeg hive meg nedpå sofaen, nyte den siste dagen i påsken 2010, og slå i hjel en del timer med Nynne på tv-skjermen. Elsker Nynne. Nynne er priceless! Minner litt om meg selv. Litt skremmende.

Ellers består dagens plan blant annet av å legge ut noe for salg. Lurer på å gjøre det på en ny blogg. Føler det blir så rotete om jeg gjør det her.

Senere blir det konkurranse også 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *