Caroline Tester BryllupsSminke!

Dere husker sminken jeg fikk tilsendt tidligere i uken? Nå har jeg testet ut concealer & foundation med koster, og funnet ut at jeg kommer til å bruke dette på bryllupssdagen

Jeg er veldig positiv overrasket over GloMinerals. Det er virkelig ikke rart at alle skryter av disse produktene. Jeg har blitt fan, og kommer til å bruke dette fast fremover.

1. GloMinerals Concealer Under Eye
Denne har jeg i fargen Natural. Perfekt til å dekke blå ringer under øynene. Husk å ikke bruke denne på kviser og andre urenheter, da den også er ment å tilføre både fukt og næring til området under øyet.

2. GloMineral Camouflage Concealer
Denne har jeg også i fargen Natural. Perfekt til å dekke for eksempel rødheter i huden. Eller kviser dersom du er plaget av dette, siden den også skal tørke ut urenhetene.

3. GloMinerals LiquidFoundation Satin
Denne har jeg i fargen Honey. Jeg synes denne har en helt fantastisk dekkevne, i tillegg til at huden blir silkemyk. Det er også et pluss at mineralsminke er med på å forbedre huden. Inneholder naturlig solbeskyttelse & vitamin A, C, K og E.

Til å dekke ringer under øynene, og eventuelle røde områderi huden, bruker jeg en concealer brush fra TheBalm. Denne gjør det lett å jobbe sminken inn i huden.

Så kommer vi til det jeg synes er absolutt best – FoundationBrush. Selv har jeg alltid brukt en svamp ved påføring av foundation, men je skjønner jo nå at jeg har gått glip av noe. Denne børsten er virkelig helt fantastisk, og gjør det veldig enkelt å påføre sminken. I tillegg går det mye fortere. Jeg synes prisen er litt stiv, men det er likevel verdt hvert eneste øre.

Til slutt: tidenes før/etter bilde av huden under øyet mitt, etter påføring av GloMinerals Concealer UnderEye.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *