Let It Rain

Jaaa 😀

Regn = vår! Er du ikke enig?

Det er så deilig å ligge i sengen, og lytte til dråpene som treffer vindusruta. Så kan du stå du opp, lage verdens største kopp med kaffe, dumpe ned i den mykeste stolen i stua, og stirre opp på himmelen.
Våren er i anmarsj, og jeg elsker det!

Poter i sølevann

Ellers har jeg akkurat gjennomført en svett økt på SATS. Ukens fjerde. Det ble med bablingen angående de seks-syv øktene. Så vet dere det. Jeg er fryktelig fornøyd med fem. Perfekt. Eller gjelder hjemmetrening? Jeg hadde nemig fritidsproblemer i går tidlig, hoppet og spratt rundt i leiligheten til jeg var knallrød i mosen. I dag er jeg dødsstøl.

Nå skal jeg ta mål av dyra. De skal nemlig få hver sin smoking til bryllupet. Hihi. Det blir så søtt, selv om den bare kommer til å sitte på i kanskje en time.

Gleder meg til å vise dere når de kommer 😀

Smokingene fant jeg på KreativtBryllup. Norge har virkelig kommet seg på bryllupsbutikkfronten på nett. Jeg driver å setter sammen en oversikt over fantastiske bryllupsbutikker til dere. Publiserer med en gang jeg føler listen er ferdig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *