Jeg vil, jeg vil, jeg vil!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et intervju med SA – Sarpsborg Arbeiderblad.
Det var kjempehyggelig!
Skal innrømme at jeg savner barndomsbyen noen ganger. Men bare noen ganger. For all del. Janteloven ruler jo mer der enn noen plass ellers. Men stedet har likevel sin sjarm.

Ellers er jeg kvalmende sjalu og misunnelig på alle de ekle menneskene som snart reiser avgårde på påskeferie. Jeg vil også ha påskeferie! Og jeg vil ikke ha påskeferie alene med hundene. Jeg vil ha påskeferie med Lars-Kristian! Men jeg skal ikke syte. Vi skal tross alt lage påskeferiestemning i heimen i dag. Pynte opp med liljer og små kyllinger.
Også skal vi drukne Lars-Kristian-har-aldri-ferie-sorgene i starten på neste uke.
Mandag og tirsdag.
For da har han jo faktisk fri 😀
Det blir bra. Shopping og Göteborgtur.

Pumps: C.Louboutin
Veske: Vesker.no
Armbånd: Jimmy Choo for H&M, TopShop og H&M
Silkebluse: Zara Woman
HighWaistSkirt: H&M

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *