Caroline tipser!

Dersom du ikke har lyst på permanente extensions, men har lyst på litt endringer i ny og ne, anbefaler jeg at du kjøper clips.

Nå har jeg aldri prøvd extensions, men jeg kan tenkte meg at det er ubehagelig å for eks. sove med. Med clips bestemmer du selv. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med mine, og har faktisk brukt det i snart 2 år. 

På bildet til venstre har jeg brukt glattetang fra GHD / MakeStyleShop, også for å lage litt bølger helt nederst.
På bildet til høyre har jeg i en hel pakke med clips fra Butterfly – Luxus Indisk Clip On #613 ,som er klippet til og farget. Jeg har krøllet hele håret med den mest elskbare krølltangen i hele verden – Salon Curl Pro Styler fra Philips.

3 kommentarer

 1. Har du farget selve løshåret? Ble det noe annerledes isåfall?

 2. Laila Vibeke

  Hvor mange pakker extension bruker du i håret ?

  1. Fotballfrue

   Brukte 1-2 pakker da jeg brukte clips 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *