A Trip Down Memory Lane

Siden så mange av dere nye lesere etterspør videoblogg, har jeg gått gjennom arkivet og funnet to videoblogger.
Haha.
Ja, jeg vet det ikke er all verden. Men da har dere i hvert fall noe å bryne dere på til jeg får ut fingeren og får laget en av nyere dato. Jeg er bare så innmari dårlig på sånne ting, i tillegg må jeg finne en dag hvor jeg har mye tid til overs, og det har jeg sjelden :O

Trykk på bilde for å se da jeg var med på Studio 5 i februar 2010.
Du kan se det gratis, du må bare registrere deg. Det tar 2 minutter.

Fra September 2009Fra August 2009

1 kommentar

  1. hei caroline, jeg syntes det er kjempe gøy å lese bloggen din du er bare kjempe flink.
    ville bare si det 🙂 stå på og vær deg selv, syntes du er kjempe tøff 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *