Svinefilet med Squash

Til 2 personer trenger du:

  • 1 løk
  • 1 terning hønsebuljong
  • 1 squash
  • 1 indrefilet av svin 


Slik gjør du:

Krydre indrefiléten med salt, pepper og timian. Brun den i pannen til kjøttet får en slags hinne, og stek den i ovnen på 180 grader i ca. 17 – 19 minutter.

I mellomtiden kan du skjære opp squash og løk. Bruk en ostehøvel til squashen
Surr løken i stekepanna til den blir blank.
Tilsett squashen.
I tillegg tilsetter du 1 hønsebuljong i blandingen, som du på forhånd har blandet ut med 1 dl. varmt vann.
La dette koke sammen i stekepannen til hønsebuljongen blir en slags saus.

Server gjerne med potetsalat, dersom du foretrekker karbohydrater 😉


FERDIIG 😀

Lars-Kristian sin første porsjon:

Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *