Ukens leserspørsmål«Hva tenker du om å få barn? Skal dere ha barn snart? Hvor mange, og hva skal de hete? «

Svar:

Jeg tenker at det å få barn må være en sann glede. Vi har selvfølgelig lyst på barn begge to, men ikke før tiden er inne. Nå er det jo sånn at mange sier dette med barn aldri passer. At tiden aldri er «inne». Likevel har jeg tro på at vi vil komme til en stadie hvor ingenting føles mer riktig, enn å stifte vår egen familie.

Jeg føler vi starter i riktig ende. I dag er det nesten mer vanlig å få barn før giftemål, men jeg har alltid hatt lyst til å gifte meg først. På denne måten får vi levd sammen som mann og kone før barnet kommer.

Sånn som det er i dag har ingen av oss planer om barn i nærmeste fremtid. Jeg tenker at vi i hvert fall venter 2-3 år. Mye fordi vi vil ha litt «tid alene» før vi får noe helt annet enn hverandre å konsentrere oss om.

Lasse (som faktisk er den samme personen som Lars-Kristian – kallenavn) har lyst på to barn, men jeg vet ikke om jeg kommer til å klare mer enn ett. Det virker så vanskelig å gå gravid, ikke minst å føde. Bare tanken gjør meg livredd. Alt som følger med det å ha et voksende liv inni seg i 9 måneder skremmer livet av meg. Men jeg har lyst. Det er det ingen tvil om.

Vi har faktisk et guttenavn vi vil bruke. Ja, for jeg regner nesten med at det kommer til å bli en fotballspillende gutt. 
Men navnet vil jeg ikke avsløre 😉

– Caroline 


. . . som er KJEMPEGLAD for at leserne har bidratt med å samle inn til Haiti! Vi har nådd målet som var 5000,-
Gratulerer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *