Jeg Elsker Flettetrenden!

De fleste har vel hørt om AlexanderWangFletten? Jeg synes i hvert fall den er helt fantastisk, og bestemte meg for å eksperimentere litt.
Det tok meg nøyaktig tre minutter og tretten sekunder.
Ikke dårlig. 
Lekkert OG effektivt!

Jeg prøvde meg på en ala Blake Lively – Emmy Awards 2009:

Genser med skulderpuffs: H&M
HighWaistOlaShorts: TopShop
Pumps: C. Louboutin

2 kommentarer

  1. hhaha så rart å se gamle inlegg av deg, det var som om du var en helt annen persøn før, litt mer gal (?)

    1. Fotballfrue

      Hehe :p Bloggen var i starten useriøs og var kun ment å få utløp for skrivekløen jeg led av etter endt utdannelse 😉 I dag er bloggen der den skal være, det er dette jeg har drømt om 🙂 Med min «gamle» blogg ville jeg kanskje aldri bli tatt seriøst av enkelte som jeg ønsker å jobbe med, det blir jeg i dag med utviklingen jeg har hatt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *