The Doctor’s Office

I dag skal jeg til legen.
Helsjekk.
Det kan jo være fornuftig en gang hvert 20ende år.

Helt ærlig har jeg lagt alle menn i hvit frakk for hat helt siden den sinte mannen dyttet bedøvelse, og slanger opp i nesa på meg. Jeg var åtte år, og hadde knute på stemmebåndet. Heldigvis har jeg vokst det av meg. Jeg hørtes jo ut som en fyllik i en alder av fire.

Uansett.

Jeg gruer meg!

Dette er dagens antrekk. Legebesøk krever noe comfy, dessuten skal jeg jo rett på jobb

Chinos med strikk i beina: Gina TricotLover bedre bilder til uka, da er jo mesterfotografen tilbake 😀

Pssst. mange spør, igjen, om det The Hills Bloggen. Da sier jeg, igjen, at den var kun ut desember. Skulle det bli aktuelt å starte igjen, sier jeg ifra 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *