Nå nærmer det seg Valentine’s Day

Gjør noe romantisk for hverandre på søndag!

For siden jeg er mutters alene den kommende søndagskvelden, tenkte jeg at jeg heller kunne dele mine tanker om en romantisk kveld med dere.

Når jeg tygger litt på det, var jeg faktisk alene i fjor også. Noen ganger hadde det vært ganske godt å stikke hull på alle fotballer i hele verden.
Noen som joiner?
Neida.
Jeg skal ikke sitte her og være bitter. Jeg skal jo faktisk være hjemme i Sarpsborg med familien på søndag.

Jeg har lappet sammen et ValentinesDaysGiftInspirationBoard til dere 😀
Forklaring følger lenger ned. .

1. Fargen rød symboliserer blant annet lidenskap og sex. Hva passer vel bedre enn å lakkere neglene i denne dristige fargen på Alle Hjerters Dag? Denne er fra Coverbrands.no
2. Samme forklaring som over – sexy lepper på Valentinesdagen er ikke dumt! Denne er fra Barry M.
3. Jordbær dyppet i sjokolade? Ja, takk jeg tar fire! Smelt en hel haug med melkesjokolade, kjøp inn masse jordbær, og mat hverandre 😀
4. En rød, langstilket rose er et must til alle kvinner på Valentine's Day. Menn kan faktisk få blomster de også, selv om de kanskje ikke vet å sette like stor pris på det.
5. Det er klart damene må ha nytt undertøy til denne kjærlighetsdagen! Om ikke de kjøper det selv, er det i hvert fall et hett tips til gutta. Dette er fra H&M. Men jeg er sikker på at det finnes finere på markedet. Prøv La Senza, de har mye vakkert.
6. Massasje anyone? Tenn på dette lyset, og bruk «stearinen» som olje. Genialt og duftende! Dette er fra Nytelse.no.
7. Kjøp et par varme tøfler til elsklingen din, det setter han helt sikkert pris på. Det øverste paret fra Nelly, det andre paret er fra UGG Australia.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *